Beszámolók

E-on önkéntesek Berhidán

2015. Június 02-án az E-on munkatársai a Berhidán lévő Süni ovit újították fel.

Sok munka, szorgalom, kitartás...

Szeretnék néhány fo ntos dolgot elmondani magamról és a társadalmi munkákról, amit saját magam hoztam létre, kb. 2013. őszén.

Kiteljesítő önkéntesség

Gyakornokságom során rengeteg kreatív feladatot végezhettem a projectek kapcsán.

Lendület a karrieremben

Negyedéves pszichológus hallgatóként azért kerestem gyakorlati helyet, hogy az egyetemi elméleti oktatás mellett gyakorlati tapasztalatokat szerezhessek.

Virítom – Virágos Kertbarátok

Egyesületünk az Önkéntesek Hete keretében megvalósuló programok támogatására kiírt pályázaton Virítom - Virágos Kertbarátok anyagával nyertes pályamunkát adott le.

Kirándulás a Szarvasi Arborétumban

2011. június 06-án az Önkéntesek Hete keretében a Református Idősek Otthona lakói a Szarvasi Arborétumba kirándultak a Zsoldos Ferenc Középiskola és Szakiskola tanulóinak önkéntes segítségével.

„Teremtsünk méltó emlékhelyet büszkeségünknek Szent-Györgyi Albertnek Terény-Kiskérpusztán!”

Terény Község Önkormányzata a kiskérpusztai Szent-Györgyi Albert emlékhely felújítására nyújtott be és kapott pályázati támogatást az önkéntesek hete program keretében.

Önkéntesek a Kaszonyi-hegyen

A programot az előzetes tervek szerint sikerült megvalósítani, megtörtént a Barabás határában lévő kaszonyi-hegyi kutatóház felújítása.

„TEHETED?! A TE HETED!” Önkéntesen Derecskéért!

A „Tedd meg velünk!” - Nyitó napunk (06. 06.) keretében felhívtuk a derecskei lakosság figyelmét az önkéntes munka lehetőségeire és előnyeire.

Mosolygós Nyíregyháza

A Mosolygós Nyíregyháza program meghirdetésével azt a célt kívántuk elérni, hogy a városban fellelhető közösségek (iskolai csoportok, lakóközösségek, baráti társaságok) önkéntes akciók keretében megsz