Menedékház Alapítványnál élő hátrányos helyzetű gyerekek még sosem látták a tengert!
 
Most lenne erre egy soha vissza nem térő lehetőség, ugyanis kaptak egy felajánlást, melynek köszönhetően a gyerekek 1 hétig ingyen nyaralhatnának az Adriai-tenger partján, Trogir mellett, egy magyarok által működtetett apartmanban.
Nyolc gyereket tudnak vinni, akit három kollégánk kísérne el. Az alapítvány egy személyautót és egy 8 személyes kisbuszt biztosít ehhez, előbbi vezetését egyik kollégájuk vállalta is, viszont a kisbuszhoz sajnos még nem találtak sofőrt!
A nyaralás június 17-e és 24-e között lenne, a gyerekek álmának a valóra váltásához pedig már csak egy olyan valakire lenne szükségük, aki vállalja, hogy levezeti a kisbuszt, illetve amennyiben szeretne a programokból is kiveheti a részét. 
A kisbuszt (Ford Tranzit) B-típusú jogosítvánnyal is lehet már vezetni, nem igényel extra tudást, de számukra fontos, hogy egy olyan emberre bízzák ezt, aki már vezetett ilyet, illetve nagy rutinnal rendelkezik hosszabb, nemzetközi utakban is.
 
A feladatért és a felelősségért cserében az alapítvány 25.000 fortintos tiszteletdíjat tud fizetni annak, aki ezt örömmel és önként vállalja. 
 
További információért kérjük, hogy keressétek Pintér Bettina táborvezetőt a +36 70 629 3044-es telefonszámon.
Az alapítványról itt található egy rövid bemutatkozó, de tájékozódhattok róluk honlapjuk és facebook oldaluk segítségével is.
 
Köszönettel: a Menedékház Alapítvány munkatársai