Az Antenna Hungária önkéntesei a 17. kerületben segítettek

Az előző esős napokkal ellentétben szép, napsütéses idő várta az Antenna Hungária önkénteseit a Gyurkovics Tibor EGYMIben. A cég 18 dolgozója egész nap a sajátos nevelési igényű gyerekek oktatásával foglalkozó iskola megszépítésén dolgozott.

Az udvar központi részét borító aszfaltra egy egész ügyességi pálya került. A pedagógusok által összeállított, fejlesztő feladatokból álló pályát festette fel az egyik csapat, egyúttal színessé is varázsolva ezzel az udvart. A gyerekek nagy érdeklődéssel figyelték a festést, így a dolgozóknak lehetőségük nyílt kicsit megismerkedni, beszélgetni velük. Egy másik csapat az elrozsdásodott udvari és utcafronti fém kapukat festette le kitartó munkával. 

Az iskola egyik érdekessége, a gyerekek fejlesztésében fontos szerepet játszó gazdaudvar, ahol számos háziállatról gondoskodhatnak a gyerekek. Ennek az elkerített területnek a faléces kerítését festette le a csapat. Szintén lazúrozással gondoskodtak az ovisok kis játszóudvarának kerítéséről is.

Az épület mögött lévő tankertben a gyerekeket a növénytermesztés alapjaira tanítják. Ennek fejlesztéséhez kért segítséget az iskola. Az Antenna Hungária önkéntesei három darab magaságyást építettek és helyeztek el a kertben, melyekben az osztályok különböző zöldségeket és fűszernövényeket tudnak majd ültetni.

A cég dolgozói nagy örömet okoztak és hatalmas segítséget nyújtottak ezzel az önkéntes programmal, nem csak a gyerekeknek, hanem a pedagógusoknak is.

Önkéntes program beszámolók

Nincs feltöltött beszámoló

hét. ked. sze. csü. pén. szo. vas.
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 

Önkéntes külső menü