Az ÖKA Idősek Barátai Programjának önkéntesei az idei különleges karácsony speciális körülményeihez igazodva egyedi meglepetéssel kedveskedtek a magányosan élő idős embereknek: kiscsoportokban mentek az idősek ablakai alá és ott szerenádot adva köszöntötték őket a karácsony alkalmával. Ekkor adtuk át a Decathlon munkatársai által adott ajándékokat is, melyek személyre szólóak voltak: mindenkinek más-más, érdeklődése, kívánságai alapján. Köszönjük nekik a csodás, figyelmes ajándékokat az idősek nevében, akik szinte szóhoz sem jutottak a meglepetéstől!

 

Hanna, az egyik csoport önkéntese videót is készített az élményről, mely nem csak a szenior korúaknak volt megható: bizony könnybe lábadt az önkéntesek szeme is, amikor szembesültek a szerenád idősekre tett hatásával!

 

 

A videót itt nézhetitek meg:https://youtu.be/mbKe7HgPhAE

 

 

Szerintünk a legszebb ajándék, amit ember kaphat az a másik ember törődése, figyelme. Mi ezt adjuk azoknak, akik már hosszú évek óta nem kapták meg az igazi figyelmet senkitől. 

 

Jelenleg 48 időst támogatunk rendszeresen de az országban 1 millió elszigetelt 65 év feletti ember él!

 

Igen, őket mindannyiukat szeretnénk elérni, és megkérdezni hogy igénylik-e a segítségünket. Eddigi tapasztalataink szerint a megkérdezett idősek minimum 50%-a igényli a társaságot, azaz félmillió ember vár ránk!

 

Ahhoz hogy szépen, megalapozottan egyre több idős emberen tudjunk segíteni, önkéntesekre és adományozókra van szükségünk!

Legyél te is önkéntesünk, jelentkezz itt: https://www.idosekbaratai.hu/jelentkezes/

Ha nincs időd az önkénteskedésre, támogass minket adományoddal, minden apró összeg számít!

 

Támogass bankkártyás fizetéssel itt: https://adjukossze.hu/kampany/idosek-baratai-adhatunk-egy-orat-1042/tamogatom

 

Vagy átutalással a MagNet Bank: 16200010-10044403-00000000 sz. számlaszámra, számlatulajdonos: Önkéntes Központ Alapítvány, megjegyzésbe írd bele hogy Idősek Barátai!

 

Hálásan köszönjük neked az idősek nevében!

Kata és Bori, és az ÖKA Idősek Barátai önkéntesei

Önkéntes program beszámolók

Nincs feltöltött beszámoló

hét. ked. sze. csü. pén. szo. vas.
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 

Önkéntes külső menü