Cseresznyék szállták meg a zuglói Benedek Egymi-t ;)

A 2023-as év első karítativ csapatépítő vállalati önkéntes programja, akárcsak a 2022-es utolsó egy vegyes program volt. A már-már hagyományos felújítós önkéntes tevékenységet ötvöztük a munkavállaók érzékenyítésével és a kézműveskedéssel. 

És ez a program így lett kerek és jó hangulatú. 

Az Cherrisk munkatársai kézműveskedtek az iskola tanulóival, állomásról-állomásra kisérték őket, az élő sakkozáshoz sakktáblát festettek az aulák padlójára, kifestették a már nagyon lelakott tanári szobát, csodás dekorációt készítettek az ebédlőbe a falra, melynek a grafikai munkáit ismét Sajó Bori készítette. És itt még nem értek véget a tevékenységek, mert az auti ovisok kaptak új jeleket az öltöző padjaik elé, a szobájuk falára egy sünit valamint megszépült az aula a kezeik alól kikerülő nagyon szép dekorációtól és nem utolsósorban újabb csodás nemezelt szappanok készültek senior önkéntesünk segítségével. 

Az ebéd utáni rövid pihenőt követően kicsik és nagyok együtt ropták a rögtönzött Táncházban a Rákospalotai Szilas Néptáncegyüttes ifjú táncosaival.