Szívesen segítenél egy fiatalt a szakmai életében vagy a tanulmányai terén? Légy mentor!

Oszd meg ismereteidet és tapasztalataidat egy olyan fiatallal, akinek szüksége van a segítségedre.Csak lelkesedés, élettapasztalat és a fiatalok segítésére való hajlandóság szükséges. Az Önkéntes Központ Alapítvány 50 év feletti mentorokat keres fiatalok mellé. A mentorálás előtti felkészítést biztosítjuk. A program minden résztvevő számára ingyenes.

Ha szeretnél részt venni, jobban megismerni a programot, várunk felkészítő workshopunkra!

Időpont: 2023. december 15., péntek, 9:00-12:00 óra

Helyszín:ONLINE, kérjük a regisztrálókat, hogy erősítsék meg részvételi szándékukat az onkentes@onkentes.hu email címe, hogy elküldhessük a linket a bekapcsolódáshoz! Köszönjük! 

A felkészítés ingyenes, de regisztrációhoz kötött:

REGISZTRÁLOK a workhopra

A program az EU által finanszírozott "MAB: MENTORÁLÁS HATÁROKON ÁT - Mentoring Across Borders" című projekt keretében valósul meg, melynek célja az emberek oktatási, szakmai és személyes fejlődésének támogatása generációk közötti, határokon átívelő mentorprogram kialakításával. A programban idősebb, tapasztalt szakemberek (önkéntes mentorok, 50+) támogatják a 18-30 év közötti fiatalok szakmai készségfejlődését valamint segítik a munkerőpiacra jutását.

A Mentoring Across Borders projektben Európa szerte már kilenc szervezet működik Mentor Pontként, köztük az Önkéntes Központ Alapítvány is.

Ha érdekel a nemzetközi mentorálási program, a MAB (MENTORING ACROSS BORDERS: HATÁROKON ÁTÍVELŐ MENTORÁLÁS) bővebben itt olvashatsz róla:

https://www.eumentoring.eu/hu/home

MAB projekt 

Ha már biztos vagy benne, hogy szeretnél mentorálni, akkor itt regisztrálhatsz az online platformra (egyelőre még csak angolul): https://platform.eumentoring.eu

Ha szívesen mentorálnál egy fiatalt vagy fiatalként szívesen vennéd egy tapasztalt mentor segítségét és kérdésed van ide írj:  onkentes@onkentes.hu