Legfrissebb önkéntes lehetőségek

Budapest, kedd, 2020, március 10 - hétfő, 2020, augusztus 31
A Fővárosi Gyermekvédelmi Központ Nyilvántartási Szolgálatánál a gyermekvédelmi szakellátás hatálya alatt nevelkedő gyermekek - és már nagykorúak iratanyagának archiválása, digitalizálás és rendszerező tevékenység.
Budapest, péntek, 2020, február 14
Nappali melegedőnkbe jó hangulatú csapatunkba keresünk talpraesett empatikus önkéntest reggeli szendvicsek készítésére és kiosztására, nehéz körülmények között élő (hajléktalan) emberek részére. Hétfő, kedd, csütörtök: 7:00-9:00. Pénteken az ebédosztáshoz keresünk segígtéget. (kb. 11:30-13:30) További infó: www.csakegyet.hu
Budapest, csütörtök, 2020, február 6 - csütörtök, 2020, december 31
A Kamasztér Alapítvány projektjeinek megvalósításához szükséges kreatív anyagok, fotók, videók elkészítésre keresünk hozzáértő önkéntes munkatársakat.
Budapest, vasárnap, 2020, február 2
A JANE GOODALL INTÉZET, a neves nemzetközi természetvédelmi hálózat magyar képviselete „PASSZOLD VISSZA TESÓ” programjához (https://www.janegoodall.hu/mobilkampany.html)önkéntes MOBILKAMPÁNY-KOORDINÁTORT keres. Leendő lelkes segítőnk az alábbi főbb feladatok ellátásával járulhat hozzá a már sikereket megért kampány folytatásához és fejlesztéséhez: • mobilgyűjtő dobozok postázásának előkészítése • dobozok rendelése • kapcsolattartás a gyűjtőpontokkal • gyűjtődobozok kiszállítása Budapesten • a kampánykoordinátor támogatása különböző feladatokban • a dobozok begyűjtése, stb. Ezeket kérjük tőled: • motiváció • pontosság, megbízhatóság • hétköznapokon némi napközbeni szabadidő • jó kommunikációs készségek • otthoni internet-hozzáférés • és hogy hosszabb távon is számíthassunk rád Ha fontos számodra a természetvédelem, ha érzel magadban némi elhivatottságot arra, hogy tegyél valamit a gorillák megmentéséért, szimpatikus és vállalható számodra a feladat, akkor várunk. Csatlakozz te is lelkes önkéntes csapatunkhoz egy nagyszerű cél érdekében. Franczen Bea önkéntes koordinátorunk várja a bemutatkozó leveled az fbeabea@gmail.com címen. Kérünk, írj néhány mondatot magadról és arról, hogy miért érzel késztetést, hogy részt vegyél a munkánkban. Köszönjük!
Budapest, péntek, 2020, január 31 - szombat, 2020, február 29
A Jane Goodall Intézet, a neves nemzetközi természetvédelmi hálózat magyar képviselete, új honlapjának létrehozásához és fejlesztéséhez önkéntes webfejlesztőt keres. Ha te egy jó fej, nem teljesen kezdő, webes szakember vagy (vagy van egy kisebb céged, aminek az éveleji tevékenységbe belefér egy jótékony célú projekt) van némi időd és kedved velünk dolgozni, esetleg még a természetvédelem és az állatvédelem is fontos a számodra, szívesen vennénk a jelentkezésed és máris dobjuk a feladat részleteit. Sikeres projekt esetén természetesen referenciaként használhatsz bennünket, illetve profiként szívesen ajánlunk majd ismerőseink, partnereink figyelmébe. Kérjük, hogy írd meg miben tudsz segíteni és hogy milyen tapasztalataid vannak. Franczen Bea önkéntes koordinátorunk várja a leveled az fbeabea@gmail.com címen.
Budapest, hétfő, 2020, június 29 - péntek, 2020, július 3
Óvodás és iskolás gyerekek nyarát teheted szebbé segítségeddel. Táborainkban 4-9 éves gyermekek vesznek részt, ahol a falmászás mellett kézműves és sportprogramot biztosítunk 24 főnek. Fontos elvárás a segítőkészség, nyitottság, a türelmes hozzáállás a gyerekekhez. Feladatod lesz a falmászó tevékenységen kívüli foglalkozások és étkezések lebonyolításában való aktív segítség (elő és elpakolás, gyerekek segítése a sportban, vagy a kézművességben). Mindezt egy vidám fiatal csapat tagjaként. További információ : https://hoparduc.hu/tabori-onkentes-jelentkezes
Budapest, vasárnap, 2019, december 8 - csütörtök, 2020, december 31
Ha szeretsz történeteket hallgatni és megosztani másokkal, ha jól írsz, készítettél már érdekes interjúkat, amik megjelentek, akkor ez a feladat téged vár. - A Nőtárs Alapítvány szeretné megvalósítani, hogy a nőicivil szervezetek vezetőivel elkészüljenek olyan interjúk, amik bemutatják a szervezetek működését, programjait, sikereiket és kudarcaikat, eredményeiket és nehézségeiket. Segítve a nőicivil szervezetek működését és újabb támogatókat megszólítani számukra. Ehhez keresünk interjúkészítő önkénteseket. - Érdekel a feladat? Akkor várjuk jelentkezésed a következő rövid online adatlap kitöltésével: [http://bit.ly/Notars-Onkentesek-adatlap] (Ha a link nem kattintható, másold be a böngésződbe.) - Köszönjük. : ))
Budapest, szombat, 2019, november 9 - szerda, 2020, április 1
Társadalmi célú kommunikációval és esélyegyenlőségi filmek készítésével foglalkozó, budapesti civil szervezet számára már előzetesen elkészített design alapján egy adminfelületen keresztül frissíthető honlap elkészítése (testre szabása) majd a későbbiekben az üzemeltetésében és esetleges fejlesztésében történő időszakos közreműködéshez keresünk önkéntest. A honlap rendkivül ötletes kialakítású és magas színvonalú kép és videó anyagok adják a tartalom zömét, így a későbbiekben referenciaként is felhasználható. Az előzetes terveknek megfelelő elkészítés esetén a honlapot nevezni fogjuk a 2020-as Az Év Honlapja versenyre is, így a fejlesztő számára a referencia értéke a lapnak még nagyobb lehet. (2011-ben már egyszer elnyertük Non-profit kategóriában Az Év Honlapja címet, de az a honlapunk már nem elérhető.) Érdeklődés esetén kérlek e-mailbe az eszakitampont@gmail.com címen vedd fel velünk a kapcsolatot.
Budapest, hétfő, 2019, október 28 - hétfő, 2019, november 4
Kb. 20 fős magyarországi rendezvényhez helyszín keresése. Pontos paraméterek megadása jelentkezés után (átlagos feltételek, nincs speciális feltétel).
Ezúton szeretnénk felajánlani Balatonfüreden egy Ökoház rendezvényhelyszínként való térítésmentes használatát elsősorban civil szervezeteknek. További feltételek, részletek és jelentkezési lap a csatolmányban találhatóak.