Legfrissebb önkéntes lehetőségek

Budapest, szombat, 2022, október 29 - kedd, 2023, november 7
Szereted képekkel kifejezni magad? Érdekelnek a sporttal, és a mentáltréninggel kapcsolatos témák? Akkor sok szeretettel várunk a Kamasztér Alapítvány Sport csoportjába! Posztgyártáshoz, tartalomgyártáshoz keresünk önkéntest, aki sportpchichológusok, spotcoachok által írt tartamakhoz, cikkekhez, posztokhoz készít képeket, grafikákat, esetleg videokat. Mi megírjuk, te ábrázolod
Budapest, szombat, 2022, október 29 - kedd, 2023, november 7
A Kamasztér Alapítvány “Sport csapatába” , a honlapon, és facebook oldalon, valamint egy zárt csoportban megjelenő, mentális felkészülést segítő cikkek írásához keresünk szakember önkéntest. Szeretnénk ezáltal a felmerülő témák, és kérdések megvitatásában a sportpszichológus szakember segítségével minél hitelesebb segítséget nyújtani. Célunk a sportolók, sportszülők, és edzők támogatása, hasznos tanácsok, ismeretek megosztása.
Budapest, szombat, 2022, október 22 - kedd, 2023, október 31
Értesz a LinkedIn-hez? Jól boldogulsz a közösségi kommunikációban? Szívesen segítenél is közben? Akkor várunk sok szeretettel a Kamasztér Alapítványnál, ahol az alábbi feladatokra keresünk lelkes önkéntest: a karácsonyi adománygyűjtő kampánnyal kapcsolatos posztok megosztása, az alapítvány folyamatos LinkedIn megjelenésének elősegítése. A posztok megírása nem egyedüli feladat lesz, azt a többi önkéntessel együtt írjátok majd. Ha felkeltettük érdeklődésed, akkor önéletrajzoddal együtt várjuk jelentkezésed az iroda@kamaszter.hu elérhetőségen. További információt itt találsz az alapítványról: www.kamaszter.hu
Budapest, csütörtök, 2022, december 1
Régészeti feltárásokon való részvétel, leletanyag szortírozása, csomagolása, ásatási rajz készítése, a régész munkájának segítése
Budapest, kedd, 2022, október 18 - péntek, 2023, október 27
Csatlakozz a Kamaszokra felkéSZÜLŐ csoportunkhoz! A csoport létrehozásával az volt a célunk, hogy minél több jól működő gyermek-szülő kapcsolat legyen, és ezáltal minél kevesebb problémás kamasz. A Kamasztér Alapítvány olyan önkénteseket keres, akik szívesen segítenek szülőknek a kamaszokkal felmerülő kihívásokkal kapcsolatban. A szülők támogatásra zárt Facebook csoportot működtetünk, ahol átbeszéljük az aktuális nehézségeket. Az önkéntesnek lehetősége van: posztok írására, tagok aktivizálására. Ha inspirál téged, hogy együtt tanulhatsz velünk és ezáltal segíthetsz másoknak is, legyél csapatunk tagja! Szeretettel várunk csapatunkban! Érdeklődés, jelentkezés az iroda@kamaszter.hu e-mail címen keresztül.
Budapest, szerda, 2022, október 12 - csütörtök, 2023, október 12
A Kamasztér Alapítvány segítői a Támasztér csetpont keretében beszélgetést folytatnak a fiatalokkal csetelés formájában. Olyan Önkénteseket keresünk, akik szívesen csetelnek fiatalokkal problémáikról, lelki panaszukról. Minden önkéntes segítő heti 2 órában délután, az általa választott időintervallumban csetel. A csetelés minőségének biztosításához képzésben részesítjük a jelentkezőket, és a képzés után is csapatban dolgozunk, egymást segítve. Érdeklődni, jelentkezni az iroda@kamaszter.hu e-mail címen keresztül lehet. Bővebb információ: https://bit.ly/3sGcQaM Várjuk jelentkezésed!
Budapest, csütörtök, 2022, szeptember 29 - vasárnap, 2023, december 31
ÉRDEKEL A FILMKÉSZÍTÉS VILÁGA? SZÍVESEN FOGALKOZNÁL FONTOS TÁRSADALMI ÜGYEKKEL? CSATLAKOZZ A CSAPATUNKHOZ ÉS KUKKANTS BELE A PROFESSZIONÁLIS FILMGYÁRTÁS HÁTTERÉBE. Társadalmi célú filmek készítésével foglalkozó budapesti civil szervezet social média menedzsert keres. Az önkéntes feladata a szervezetünk által készített filmekhez tartozó Facebook és Instagram felületek karbantartása, frissítése. A munka akár otthonról is elvégezhető de igény esetén a város közepén lévő közösségi irodánkban is szívesen látunk. Az iroda akár kerekesszékkel is látogatható. A tartalomgyártáshoz izgalmas képeket és egyéb tartalmakat is biztosítunk. Amennyiben pedig kíváncsi vagy úgy betekintést nyerhetsz nálunk a professzionális filmgyártás kulisszatitkaiba is. Ha mindez számodra vonzó kihívást jelent, akkor írj nekünk levelet az eszakitampont@gmail.com címre. A levél mindenképpen tartalmazza a telefonszámod, egy rövid motivációs levelet és ha vannak hasonló referenciáid akkor azokat is. Hosszabb távú és sikeres együttműködés esetén az önkéntes számára költségtérítést (internet előfizetést) is biztosítunk. Jelentkezz még ma és csatlakozz az Északi Támpont filmes csapatához! Bővebb információt találsz rólunk a www.eszakitampont.hu címen.
Budapest, csütörtök, 2022, október 6
Az Effekteam Egyesület éves szakmai konferenciájának keretében kerül sor az „Effekt 2030 – A közösségi befektetések díja” átadására. A rendezvény lebonyolításában kérjük 2 fő Önkéntes segítségét. Ha úgy érzed, hogy szívesen segítenél a helyszínen a szakmai rendezvény és a díjátadó során, akkor örömmel várjuk jelentkezésed a megadott elérhetőségen!
Budapest, csütörtök, 2022, június 9 - szombat, 2022, december 31
Szeretnél olyan önkéntes lenni, akinek nincs más dolga, mint az interneten lógni? :) Akkor Téged keresünk! Csatlakozz a Kamasztér Alapítvány Kommunikációs csoportjához online marketing önkéntes munkatársként! Ezek a feladatok várnak rád: - részt veszel az online platformok menedzselésében (Alapítvány weboldala és social média felületei, mint Facebook, Instagram, Lindkedin vagy akár TikTok), - kitalálod, megvalósítod, menedzseled az online kommunikációt, kampányokat, adománygyűjtéseket, - részt veszel az alapítvány éves kommunikációs tervének elkészítésében, - szöveget írsz, tartalmat állítasz elő és töltesz fel az online felületekre, - hírleveleket tervezel és készítesz. Ha felkeltettük az érdeklődésed, jelentkezz önéletrajzoddal és motivációs leveleddel az iroda@kamaszter.hu e-mail címen.
Budapest, hétfő, 2022, június 27
Iratok, egyéb dokumentumok szakszerű kezelése, nyilvántartása, tárolása Adminisztratív és dokumentációs jellegű feladatok ellátása Az adattárban őrzött kulturális javaink digitalizálása Hétköznapokon, munkaidőben Részletes kiírás: www.btm.hu jelentkezési lap:https://forms.gle/Qr5yDvfFDaivwLRY6