Legfrissebb önkéntes lehetőségek

Budapest, szombat, 2019, szeptember 14 - péntek, 2019, november 22
Ha már segítetted rendezvények megvalósulását szponzorok keresésével és velük való kapcsolattartással, akkor ez a feladat téged vár. - Női civil szervezetek konferenciát rendeznek Budapesten 2019. november 22., pénteken. A rendezvény tárgyi és pénzügyi feltételei megteremtésének támogatásához keresünk önkénteseket. - Érdekel a feladat? Akkor várjuk jelentkezésed a következő rövid online adatlap kitöltésével: [http://bit.ly/Notars-Onkentesek-adatlap] (Ha a link nem kattintható, másold be a böngésződbe.) - Köszönjük. : ))
Veszprém megye, szombat, 2019, október 12
2019. október 12.-én a Bakonyi Barangoláson Bakonybélben van lehetőség önkéntesként kipróbálni magad!Korra és nemre való tekintet nélkül mindenkit szívesen látunk!
Pest megye, péntek, 2019, szeptember 20 - kedd, 2020, június 30
Hátrányos helyzetű gyermek támogatása a tanulásban. Korrepetálás heti egy alkalommal, hétfő-csütörtök fél 4-6 óra közötti időtartamban alkalmanként max 60 percet Pécelen.
Pest megye, péntek, 2019, szeptember 20 - kedd, 2020, június 30
Pécelen tartott készségfejlesztő, játékos foglalkozásaink megtartásában kérünk segítséget. A gyerekeket kell segíteni az előre megbeszélt feladatok végrehajtásában, a szabad játékidőben pedig együtt játszani velük.
Budapest, kedd, 2019, szeptember 3 - szombat, 2020, szeptember 5
Olyan önkénteseket várunk Magvető utcai intézményünkbe, akik németet tudnánk oktatni, németből tudnák korrepetálni az otthonban lévő gyermekeket.
Budapest, vasárnap, 2019, szeptember 29
A 2019. Szeptember 29-i mellrák figyelemfelhívó eseményre, a Rózsaszín Lánchídi Sétára, és az azt megelőző konferenciára keresünk fotós önkéntest. Esemény linkje: https://www.facebook.com/events/2439626609438461/
Budapest, szombat, 2019, augusztus 31 - csütörtök, 2020, december 31
Ha szeretsz történeteket hallgatni és megosztani másokkal, ha jól írsz, készítettél már érdekes interjúkat, amik megjelentek, akkor ez a feladat téged vár. - A Nőtárs Alapítvány szeretné megvalósítani, hogy elkészüljenek olyan női cégek tulajdonosairól interjúk, akik követendő példákkal, új ötletekkel bátoríthatják és segíthetik a magyar nőket vállalkozásaik fejlesztésében vagy elindításában. Ehhez keresünk interjúkészítő önkénteseket. - Érdekel a feladat? Akkor várjuk jelentkezésed a következő rövid online adatlap kitöltésével: [http://bit.ly/Notars-Onkentesek-adatlap] (Ha a link nem kattintható, másold be a böngésződbe.) - Köszönjük. : ))
Budapest, szerda, 2019, augusztus 28 - csütörtök, 2020, december 31
Ha már részt vettél közösségi finanszírozású kampányban, vagy esetleg még nem, de jól ismered a működését, akkor ez a feladat téged vár. - A Nőtárs Alapítvány kidolgozott projektötletének megvalósításához közösségi finanszírozással szeretné az induláshoz szükséges pénzt összegyűjteni. A kampány kidolgozásához és lebonyolításához keresünk önkéntest. - Érdekel a feladat? Akkor várjuk jelentkezésed a következő rövid online adatlap kitöltésével: [http://bit.ly/Notars-Onkentesek-adatlap] (Ha a link nem kattintható, másold be a böngésződbe.) - Köszönjük. : ))
Budapest, szerda, 2019, augusztus 28 - csütörtök, 2020, december 31
Ha a német nyelvtudásod fejleszteni szeretnéd, kipróbálnád meg fordítóként, és magyarul jól fogalmazol, akkor ez a feladat téged vár. - Nőkről és vállalkozásaikról írott vagy videós német nyelvű anyagok fordítására keresünk önkénteseket. A fordítások megjelennek majd a Nőtárs Alapítvány honlapján. - Érdekel a feladat? Akkor várjuk jelentkezésed a következő rövid online adatlap kitöltésével: [http://bit.ly/Notars-Onkentesek-adatlap] (Ha a link nem kattintható, másold be a böngésződbe.) - Köszönjük. : ))
Budapest, szerda, 2019, augusztus 28 - csütörtök, 2020, december 31
Ha az angol nyelvtudásod fejleszteni szeretnéd, kipróbálnád meg fordítóként, és magyarul jól fogalmazol, akkor ez a feladat téged vár. - Nőkről és vállalkozásaikról írott vagy videós angol nyelvű anyagok fordítására keresünk önkénteseket. A fordítások megjelennek majd a Nőtárs Alapítvány honlapján. - Érdekel a feladat? Akkor várjuk jelentkezésed a következő rövid online adatlap kitöltésével: [http://bit.ly/Notars-Onkentesek-adatlap] (Ha a link nem kattintható, másold be a böngésződbe.) - Köszönjük. : ))