Legfrissebb önkéntes lehetőségek

Budapest, szombat, 2023, november 4 - hétfő, 2025, november 17
A BHRG Alapítvány rendezvényeire keresünk fotósokat, akik alkalomszerűen segítenek egy egy eseményen, pl. konferencián, képzésen készítenek fényképeket.
Budapest, szombat, 2023, november 4 - hétfő, 2025, szeptember 1
Az Alapítvány nyaranta 3-4 fejlesztő tábort szervez Budapest 3. kerületben, eltérő fejlődésű gyermekeknek 5 napon keresztül. Kiváló lehetőség a TSMT/HRG módszertan megismerésére, az önkéntesek a csoportos fejlesztéseken is részt vehetnek. A táborban önkéntesek segítenek a gyerekeknek öltözni, étkeztetni, foglalkozásokat tartani, zenélni. A tábor előtt felkészítő képzést tartunk, melyen szükséges részt venni, illetve orvosi igazolás is szükséges.
Budapest, szombat, 2023, november 4 - kedd, 2025, december 30
A BHRG Alapítvány hirdetési kampányaink optimalizálása, google advertsben segítség , FB kampányoknál, mint pl 1% vagy karácsonyi kampány.
Budapest, szombat, 2023, november 4 - hétfő, 2024, november 4
A BHRG Fejlesztőközpontjában (Tavasz u.5.) apróbb szerelési, karbantartási munkáiban kellene segíteni (Pl. fittnes labdák, és a labdák felpumpálása, ajtó zsanér felcsavarozása, kilincs megszerelése, kiégett neoncső kicserélése, nyikorgó ajtó beolajozása, ablakba belógó ág lefűrészelése stb.)
Budapest, szombat, 2023, november 4 - hétfő, 2025, november 17
Olyan pályázatok felkutatása, amik az Alapítvány a missziójával egybeesnek: - hátrányos helyzetű gyermekek fejlesztése - mozgásfejlesztés - iskolai felkészítés - családok segítése - korai tünetfelismerés - szülők támogatása - szülők, gyerekekkel foglalkozó szakemberek érzékenyítése - közösségépítés elősegítése - tájékoztatás és tanácsadás - eltérő fejlődésű gyerekek és családjaik társadalmi integrációja - együttműködések és kapcsolati hálók létrehozásának ösztönzése - szülők tehermentesítése - mentálhigiénés segítségnyújtás
Budapest, szombat, 2023, november 4 - hétfő, 2025, november 10
Két különböző tevékenységre keresünk segítséget. 1. A BHRG Alapítvány online konferenciáinak alkalmi IT támogatása, segítség a belépési elakadásoknál. 2. Az Alapítvány weboldalán kisebb-nagyobb változtatásokban segítség, Wordpress oldalt alakítani.
Budapest, szerda, 2023, október 11 - péntek, 2023, október 20
Egy futó projekthez szükséges magyarországi középiskolák email címeinek kigyűjtése egy felhívás kiküldéséhez.
Pest megye, csütörtök, 2023, szeptember 14
Tanodai önkéntesség: Heti önkéntesek Miből állnak a feladataid? Délután (14.00-18.00) korrepetáló vagy fejlesztő foglalkozások megtartása gyereknek. a foglalkozásra készülés, esetleg foglalkozás-anyagok készítése részvétel a két havi rendszerességű önkéntes találkozókon kapcsolattartás a tanodás diákok családjaival és tanáraival tanodás diákok haladásának követése Két heti önkéntesek: – két hetente egy délután (14.00-18.00) korrepetáló vagy fejlesztő foglalkozások megtartása gyereknek saját vagy már meglévő anyagok felhasználásával – részvétel a két havi rendszerességű önkéntes találkozókon Mire van szükségünk tőled? rugalmasságra és kezdeményezőkészségre érzékeny és értő hozzáállásra a társadalmi egyenlőtlenségekhez nyitottság új emberekre és új helyzetekre elköteleződés legalább fél vagy egy egész közoktatási tanévre
Pest megye, csütörtök, 2023, szeptember 14
Egyesületi önkéntesség: Részvétel forrásteremtő munkacsoport tevékenységben – adománygyűjtő kampányok, események tervezése, lebonyolítása Részvétel a kommunikációs munkacsoport tevékenységben – kommunikációs anyagok (videós, képi vagy szöveges tartalmak) készítése Bármely területen is legyen tapasztalatod, mindenképp hozzáadott érték a jelenléted/támogatásod. A pontos feladatokat a Te tapasztalataid és időkereted alapján határozzuk meg!
Budapest, péntek, 2023, szeptember 1 - péntek, 2023, december 15
Esetenként séta , beszélgetés a környéken 31 éves kerekesszékes fiatalemberrel. (pl Millenáris , Lövőház utca , Mammut) Leginkább a kora délutáni, délutámi órákban hétköznapokon.